Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Pierre Cardin – Pierre Cardin Cologne – 80 ml – Edc

kr. 199,00

Pierre Cardin, Pierre Cardin Cologne, Eau de Cologne Spray, 80 ml 
Duft som en mand med denne maskuline, friske og krydrede cologne. Pierre Cardin Cologne har en afslappet duft med et sofistekeret kick. Pierre Cardin Cologne har noter af læder og Tobacc … læs mere her

Er Pierre Cardin - Pierre Cardin Cologne - 80 ml - Edc på lager?
Køb Pierre Cardin - Pierre Cardin Cologne - 80 ml - Edc

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Pierre Cardin - Pierre Cardin Cologne - 80 ml - Edc

Pierre Cardin - Pierre Cardin Cologne - 80 ml - Edc Produktfakta

  • Navn: Pierre Cardin - Pierre Cardin Cologne - 80 ml - Edc
  • Mærke: pierre cardin
  • Pris: Kr. 199.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 603531175065

Pierre Cardin - Pierre Cardin Cologne - 80 ml - Edc fra pierre cardin

Pierre Cardin - Pierre Cardin Cologne - 80 ml - Edc er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den altid eftertragtede varekategori Parfume > Mænd - Herredufte. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Pierre Cardin - Pierre Cardin Cologne - 80 ml - Edc. Mange er udmærket klar over, at man køber din Pierre Cardin - Pierre Cardin Cologne - 80 ml - Edc hos den populære shop BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg Pierre Cardin - Pierre Cardin Cologne - 80 ml - Edc. Når du handler online kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Pierre Cardin - Pierre Cardin Cologne - 80 ml - Edc og online fordele

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er du stillet lidt bedre, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.