Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Poo Pourri – Tropical Hibiscus Toilet Spray – 41 ml

kr. 58,95

Poo Pourri Tropical Hibiscus Toilet Spray 41 ml
Before You Go luftfrisker, en unik duftspray der kan bruges ved toiletbesøg så du slipper for at efterlade det ildelugtende men i stedet med en frisk og lækker duft af tropisk hibiscus. Poo-Pourri er lavet m … læs mere her

Er Poo Pourri - Tropical Hibiscus Toilet Spray - 41 ml på lager?
Køb Poo Pourri - Tropical Hibiscus Toilet Spray - 41 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Poo Pourri - Tropical Hibiscus Toilet Spray - 41 ml

Poo Pourri - Tropical Hibiscus Toilet Spray - 41 ml Produktfakta

  • Navn: Poo Pourri - Tropical Hibiscus Toilet Spray - 41 ml
  • Mærke: poo pourri
  • Pris: Kr. 58.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 848858019634

Poo Pourri - Tropical Hibiscus Toilet Spray - 41 ml fra poo pourri

Poo Pourri - Tropical Hibiscus Toilet Spray - 41 ml fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den populære kategori Hjem & Bolig > Room spray og aromaer. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Poo Pourri - Tropical Hibiscus Toilet Spray - 41 ml. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Poo Pourri - Tropical Hibiscus Toilet Spray - 41 ml i webshoppen BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, og der er det oplagte valg Poo Pourri - Tropical Hibiscus Toilet Spray - 41 ml. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Poo Pourri - Tropical Hibiscus Toilet Spray - 41 ml og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, er du stillet lidt bedre, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, i den store skov af webshops, der er derude. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.