Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

ProNails Longwear Nail Polish 10 ml – 291 Magestic Magenta

(28 kundeanmeldelser)

kr. 90,30

ProNails Longwear Nail Polish – 291 Magestic Magenta er en rigtig fin neglelak i en smuk pink farve med perlemorseffekt. Pronails Longwear Nail Polish er en innovativ neglelak, som sikrer en lang holdbarhed. Ved brug af Longwear Start, Farve og til slut F … læs mere her

Er ProNails Longwear Nail Polish 10 ml - 291 Magestic Magenta på lager?

Annonce
Køb ProNails Longwear Nail Polish 10 ml - 291 Magestic Magenta

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

ProNails Longwear Nail Polish 10 ml - 291 Magestic Magenta Varefakta

  • Navn: ProNails Longwear Nail Polish 10 ml - 291 Magestic Magenta
  • Pris: kr. 129.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste ProNails Longwear Nail Polish 10 ml - 291 Magestic Magenta på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb ProNails Longwear Nail Polish 10 ml - 291 Magestic Magenta for kun kr. 129.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

ProNails Longwear Nail Polish 10 ml - 291 Magestic Magenta

ProNails Longwear Nail Polish 10 ml - 291 Magestic Magenta er efter stor efterspørgsel tilføjet i varegruppen 2683. Og hey - du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber ProNails Longwear Nail Polish 10 ml - 291 Magestic Magenta ved den velkendte shop NiceHair.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

ProNails Longwear Nail Polish 10 ml - 291 Magestic Magenta kun kr. 129.00

Når du handler online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Når du handler online er du også fri for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

28 anmeldelser af ProNails Longwear Nail Polish 10 ml – 291 Magestic Magenta

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ProNails Longwear Nail Polish 10 ml – 291 Magestic Magenta”