Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Proraso – Barbercreme Eucalytus & Menthol – 150 ml

kr. 48,00

Proraso Barbercreme Eucalytus & Menthol 150 ml
En blødgørende barbercreme som forbereder skægget og huden på barbering. Derudover indeholder barbercremen både eucalyptus og menthol, som har en dejlig opfriskende effekt.

150 ml
Barbercreme
Indeholder Euca … læs mere her

Er Proraso - Barbercreme Eucalytus & Menthol - 150 ml på lager?
Køb Proraso - Barbercreme Eucalytus & Menthol - 150 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Proraso - Barbercreme Eucalytus & Menthol - 150 ml

Proraso - Barbercreme Eucalytus & Menthol - 150 ml Produktfakta

  • Navn: Proraso - Barbercreme Eucalytus & Menthol - 150 ml
  • Mærke: proraso
  • Pris: Kr. 48.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8004395001118

Proraso - Barbercreme Eucalytus & Menthol - 150 ml fra proraso

Proraso - Barbercreme Eucalytus & Menthol - 150 ml er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Barbering & Hårfjerning > Skægpleje. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Proraso - Barbercreme Eucalytus & Menthol - 150 ml. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Proraso - Barbercreme Eucalytus & Menthol - 150 ml ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være Proraso - Barbercreme Eucalytus & Menthol - 150 ml. Når der handles i webshop sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Proraso - Barbercreme Eucalytus & Menthol - 150 ml og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.