Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Proraso – Barbersæbe Sensitive – 150 ml

kr. 39,00

Proraso Barbersæbe Sensitive
Denne semi hårde barbersæbe er utrolig populær, og bruges af mange professionelle verden rundt. Den indeholder både havre og grøn the, som har en beroligende effekt, og sæben kan derfor anvendes på alle hudtyper.

150 ml
Semi … læs mere her

Er Proraso - Barbersæbe Sensitive - 150 ml på lager?
Køb Proraso - Barbersæbe Sensitive - 150 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Proraso - Barbersæbe Sensitive - 150 ml

Proraso - Barbersæbe Sensitive - 150 ml Produktfakta

  • Navn: Proraso - Barbersæbe Sensitive - 150 ml
  • Mærke: proraso
  • Pris: Kr. 39.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8004395001682

Proraso - Barbersæbe Sensitive - 150 ml fra proraso

Proraso - Barbersæbe Sensitive - 150 ml er en af mange varer her på shoppen og findes i den populære kategori Barbering & Hårfjerning > Til Mænd. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Proraso - Barbersæbe Sensitive - 150 ml. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Proraso - Barbersæbe Sensitive - 150 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være Proraso - Barbersæbe Sensitive - 150 ml. Når der handles i webshop er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Proraso - Barbersæbe Sensitive - 150 ml og online fordele

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.