Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Proraso – Barberskum Sensitive – 300 ml

kr. 48,00

Proraso Barberskum Sensitive
En barberskum med havre og grøn the, som har en beroligende effekt på huden, samtidig med at den kraftige skum blødgører skægget og sørger for en tæt barbering.

300 ml
Barberskum
Velegnet til alle hudtyper
Indeholder havre og … læs mere her

Er Proraso - Barberskum Sensitive - 300 ml på lager?
Køb Proraso - Barberskum Sensitive - 300 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Proraso - Barberskum Sensitive - 300 ml

Proraso - Barberskum Sensitive - 300 ml Produktfakta

  • Navn: Proraso - Barberskum Sensitive - 300 ml
  • Mærke: proraso
  • Pris: Kr. 48.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8004395001941

Proraso - Barberskum Sensitive - 300 ml fra proraso

Proraso - Barberskum Sensitive - 300 ml er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i varegruppen Barbering & Hårfjerning > Til Mænd. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Proraso - Barberskum Sensitive - 300 ml. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Proraso - Barberskum Sensitive - 300 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være Proraso - Barberskum Sensitive - 300 ml. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Proraso - Barberskum Sensitive - 300 ml og online fordele

Hvis du shopper online, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.