Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Redken Beach Envy Volume Texturizing Conditioner 500 ml (U)

kr. 79,00

Redken Beach Envy Volume Texturizing Conditioner giver masser af pleje og volumen, uden at tynge håret. Denne conditioner skaber tekstur og volumen i håret, samt fremhæver naturlig bevægelse i håret. Det er en unik gel-lotion formel, der med en styrkende … læs mere her

Er Redken Beach Envy Volume Texturizing Conditioner 500 ml (U) på lager?

Annonce
Køb Redken Beach Envy Volume Texturizing Conditioner 500 ml (U)

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Redken Beach Envy Volume Texturizing Conditioner 500 ml (U) Varefakta

  • Navn: Redken Beach Envy Volume Texturizing Conditioner 500 ml (U)
  • Pris: kr. 139.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Redken Beach Envy Volume Texturizing Conditioner 500 ml (U) på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Redken Beach Envy Volume Texturizing Conditioner 500 ml (U) for kun kr. 139.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Redken Beach Envy Volume Texturizing Conditioner 500 ml (U)

Redken Beach Envy Volume Texturizing Conditioner 500 ml (U) kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i kategorien Health & Beauty > Personal Care > Hair Care > Shampoo & Conditioner. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Redken Beach Envy Volume Texturizing Conditioner 500 ml (U) fra den meget brugte forhandler NiceHair.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også dette produkt. Køber du varer online er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Redken Beach Envy Volume Texturizing Conditioner 500 ml (U) kun kr. 139.00

Shoppes der produkter online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. Din sammenligning kan du rent faktisk lave fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I onlineshoppen er der ingen kø der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Redken Beach Envy Volume Texturizing Conditioner 500 ml (U)”