Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Redken – Extreme Conditioner 300 ml

kr. 145,00

Redken Extreme Conditioner 300 ml
Redken Extreme Conditioner er en super reparerende og styrkende conditioner, som er udviklet specifikt til skadet og slidt hår. Conditioneren er designet med Interlock Protein Network og Fortifying Complex, som sikrer de … læs mere her

Er Redken - Extreme Conditioner 300 ml på lager?
Køb Redken - Extreme Conditioner 300 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Redken - Extreme Conditioner 300 ml

Redken - Extreme Conditioner 300 ml Produktfakta

  • Navn: Redken - Extreme Conditioner 300 ml
  • Mærke: redken
  • Pris: Kr. 145.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3474636920198

Redken - Extreme Conditioner 300 ml fra redken

Redken - Extreme Conditioner 300 ml er en af mange varer her på shoppen og findes i varegruppen Hårprodukter > Hårpleje. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Redken - Extreme Conditioner 300 ml. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Redken - Extreme Conditioner 300 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være Redken - Extreme Conditioner 300 ml. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Redken - Extreme Conditioner 300 ml og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i de mange webshops der er på det danske marked. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Shoppen sender din produkter til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.