Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

RefectoCil Eyelash Curl & Lift Refill – LashPerm & Neutralizer 2 x 3,5 ml

(15 kundeanmeldelser)

kr. 139,00

RefectoCil Eyelash Curl og Lift Refill – LashPerm og Neutralizer er permanentlotion og neutralisering, som bruges til at give øjenvipperne et flot, permanent løft eller buk og er et supplement til de to kits: RefectoCil Eyelash Lift og RefectoCil Eyelash … læs mere her

Er RefectoCil Eyelash Curl & Lift Refill - LashPerm & Neutralizer 2 x 3,5 ml på lager?

Annonce
Køb RefectoCil Eyelash Curl & Lift Refill - LashPerm & Neutralizer 2 x 3,5 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

RefectoCil Eyelash Curl & Lift Refill - LashPerm & Neutralizer 2 x 3,5 ml Varefakta

  • Navn: RefectoCil Eyelash Curl & Lift Refill - LashPerm & Neutralizer 2 x 3,5 ml
  • Pris: kr. 120.84
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste RefectoCil Eyelash Curl & Lift Refill - LashPerm & Neutralizer 2 x 3,5 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb RefectoCil Eyelash Curl & Lift Refill - LashPerm & Neutralizer 2 x 3,5 ml for kun kr. 120.84 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

RefectoCil Eyelash Curl & Lift Refill - LashPerm & Neutralizer 2 x 3,5 ml

RefectoCil Eyelash Curl & Lift Refill - LashPerm & Neutralizer 2 x 3,5 ml er en af de mest populære varer her på shoppen i kategorien Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Cosmetic Tools > Makeup Tools > Eyelash Curler Refills. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din RefectoCil Eyelash Curl & Lift Refill - LashPerm & Neutralizer 2 x 3,5 ml fra den meget brugte forhandler NiceHair.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være dette produkt. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

RefectoCil Eyelash Curl & Lift Refill - LashPerm & Neutralizer 2 x 3,5 ml kun kr. 120.84

Shoppes der produkter online, er du stillet lidt bedre, end hvis du handler i en fysisk butik. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i den store skov af webshops, der er derude. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

15 anmeldelser af RefectoCil Eyelash Curl & Lift Refill – LashPerm & Neutralizer 2 x 3,5 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RefectoCil Eyelash Curl & Lift Refill – LashPerm & Neutralizer 2 x 3,5 ml”