Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Refectocil (NR. 4) Chestnut (kastanje) – 15 gr.

kr. 59,00

RefectoCil (NR. 4) Kastanje – er en helt fantastisk bryn- og vippefarve, som gør det muligt for dig at farve dine vipper og bryn hjemmefra. NR. 4 kommer i en intens, varm brun farve med røde toner, der passer perfekt til dig med et kastanjebrunt hår, og ø … læs mere her

Er RefectoCil (NR. 4) Kastanje - 15 gr. på lager?

Annonce
Køb RefectoCil (NR. 4) Kastanje - 15 gr.

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Refectocil (NR. 4) Chestnut (kastanje) - 15 gr. Varefakta

  • Navn: Refectocil (NR. 4) Chestnut (kastanje) - 15 gr.
  • Pris: kr. 35.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Refectocil (NR. 4) Chestnut (kastanje) - 15 gr. på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Refectocil (NR. 4) Chestnut (kastanje) - 15 gr. for kun kr. 35.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Refectocil (NR. 4) Chestnut (kastanje) - 15 gr.

Refectocil (NR. 4) Chestnut (kastanje) - 15 gr. er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den godt sælgende kategori Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Makeup > Eye Makeup > Eyebrow Enhancers. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Refectocil (NR. 4) Chestnut (kastanje) - 15 gr. fra den meget brugte forhandler NiceHair.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Refectocil (NR. 4) Chestnut (kastanje) - 15 gr. kun kr. 35.00

Hvis du shopper online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det giver en god fleksibilitet for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Refectocil (NR. 4) Chestnut (kastanje) – 15 gr.”