Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Rimmel – Wonder Volume Thrill Seeker Mascara Black Brown – 8 ml

kr. 95,00

Rimmel Wonder Volume Thrill Seeker Mascara Black/Brown 8 ml
Rimmel Wonder Volume Thrill Seeker Mascara, er til dig der ønsker vipper med masser af volumen og en fjerlet fornnemelse. Cremet og lækker mascara der holder hele dagen! Rimmel Wonder Volume Thri … læs mere her

Er Rimmel - Wonder Volume Thrill Seeker Mascara Black Brown - 8 ml på lager?
Køb Rimmel - Wonder Volume Thrill Seeker Mascara Black Brown - 8 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Rimmel - Wonder Volume Thrill Seeker Mascara Black Brown - 8 ml

Rimmel - Wonder Volume Thrill Seeker Mascara Black Brown - 8 ml Produktfakta

  • Navn: Rimmel - Wonder Volume Thrill Seeker Mascara Black Brown - 8 ml
  • Mærke: rimmel
  • Pris: Kr. 95.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3616303997748

Rimmel - Wonder Volume Thrill Seeker Mascara Black Brown - 8 ml fra rimmel

Rimmel - Wonder Volume Thrill Seeker Mascara Black Brown - 8 ml kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den populære kategori Makeup & Kosmetik > Vipper og Bryn. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Rimmel - Wonder Volume Thrill Seeker Mascara Black Brown - 8 ml. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Rimmel - Wonder Volume Thrill Seeker Mascara Black Brown - 8 ml online hos webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være Rimmel - Wonder Volume Thrill Seeker Mascara Black Brown - 8 ml. Når der handles i webshop sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Rimmel - Wonder Volume Thrill Seeker Mascara Black Brown - 8 ml og online fordele

Husk at når du køber varer i webshops, er du stillet lidt bedre, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere og nogle giver endda et helt års returret. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En anden ting du også slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.