Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Rochas – Eau de Rochas Eau Fraiche – 220 ml – Edt

kr. 495,00

Rochas Eau de Rochas Eau Fraiche Eau de Toilette 220 ml
Dameparfume fra Rochas, stilren og elegant. Frisk duft med citrus i toppen, aqua noter og sprudlende delikate blomster. Afrundet med en varm sensuel bund af egemos og moskus.
Rochas fejrer 40-årsdag … læs mere her

Er Rochas - Eau de Rochas Eau Fraiche - 220 ml - Edt på lager?
Køb Rochas - Eau de Rochas Eau Fraiche - 220 ml - Edt

Varenummer (SKU): 88278 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Rochas - Eau de Rochas Eau Fraiche - 220 ml - Edt

Rochas - Eau de Rochas Eau Fraiche - 220 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Rochas - Eau de Rochas Eau Fraiche - 220 ml - Edt
  • Mærke: rochas
  • Pris: Kr. 495.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 737052429052

Rochas - Eau de Rochas Eau Fraiche - 220 ml - Edt fra rochas

Rochas - Eau de Rochas Eau Fraiche - 220 ml - Edt er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den godt sælgende kategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Rochas - Eau de Rochas Eau Fraiche - 220 ml - Edt. Langt de fleste i Norden køber deres Rochas - Eau de Rochas Eau Fraiche - 220 ml - Edt i webshoppen BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være Rochas - Eau de Rochas Eau Fraiche - 220 ml - Edt. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Rochas - Eau de Rochas Eau Fraiche - 220 ml - Edt og online fordele

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er betingelserne lidt gunstigere, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så vælg det, der passer bedst til dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.