Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Rochas – Eau de Rochas Homme – 100 ml – Edt

kr. 345,00

Rochas Eau de Rochas Homme Eau de Toilette 100 ml  
Eau de Rochas Homme er en klassisk herreduft, som bygger på friske og aromatiske duftnoter. Den åbner med noter af blandede citrusfrugter, aldehyde og basilikum, i hjertet fortsætter det krydrede udtryk … læs mere her

Er Rochas - Eau de Rochas Homme - 100 ml - Edt på lager?
Køb Rochas - Eau de Rochas Homme - 100 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Rochas - Eau de Rochas Homme - 100 ml - Edt

Rochas - Eau de Rochas Homme - 100 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Rochas - Eau de Rochas Homme - 100 ml - Edt
  • Mærke: rochas
  • Pris: Kr. 375.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3139420002503

Rochas - Eau de Rochas Homme - 100 ml - Edt fra rochas

Rochas - Eau de Rochas Homme - 100 ml - Edt er en af de mest populære varer her på shoppen i den godt sælgende kategori Parfume > Mænd - Herredufte. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Rochas - Eau de Rochas Homme - 100 ml - Edt. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Rochas - Eau de Rochas Homme - 100 ml - Edt online hos webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også Rochas - Eau de Rochas Homme - 100 ml - Edt. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Rochas - Eau de Rochas Homme - 100 ml - Edt og online fordele

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.