Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Rochas – Girl – 100 ml – Edt

kr. 385,00

Rochas Girl Eau de Toilette 100 ml
En floral duft fra Rochas med lidt dybere trænoter. Den har en skøn balance mellem de lidt friske og florale noter fra blandt andet pink pepper, orange blossom og jasmin, og en delikat bund hvor vanilje, sandeltræ og ced … læs mere her

Er Rochas - Girl - 100 ml - Edt på lager?
Køb Rochas - Girl - 100 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Rochas - Girl - 100 ml - Edt

Rochas - Girl - 100 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Rochas - Girl - 100 ml - Edt
  • Mærke: rochas
  • Pris: Kr. 385.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3386460124232

Rochas - Girl - 100 ml - Edt fra rochas

Rochas - Girl - 100 ml - Edt er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den altid eftertragtede varekategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Rochas - Girl - 100 ml - Edt. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Rochas - Girl - 100 ml - Edt i den kendte webshop BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på Rochas - Girl - 100 ml - Edt. Når du handler online sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Rochas - Girl - 100 ml - Edt og online fordele

Køber du varer online, giver de dig lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Når du handler online er du også fri for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I onlineshoppen er der ingen kø så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.