Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Rochas – Madame Rochas – 100 ml – Edt

kr. 385,00

Rochas Madame Rochas Eau de Toilette 100 ml
Oplev den klassiske dameduft fra Rochas. Den blev lanceret første gang i 1960 og senere – i 189, reformuleret til den Madame Rochas vi kender i dag. Den elegante glas flakon danner rammen om den luksuriøse duft … læs mere her

Er Rochas - Madame Rochas - 100 ml - Edt på lager?
Køb Rochas - Madame Rochas - 100 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Rochas - Madame Rochas - 100 ml - Edt

Rochas - Madame Rochas - 100 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Rochas - Madame Rochas - 100 ml - Edt
  • Mærke: rochas
  • Pris: Kr. 299.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3139420000615

Rochas - Madame Rochas - 100 ml - Edt fra rochas

Rochas - Madame Rochas - 100 ml - Edt er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i vores varekategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Rochas - Madame Rochas - 100 ml - Edt. Mange er udmærket klar over, at man køber din Rochas - Madame Rochas - 100 ml - Edt ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være Rochas - Madame Rochas - 100 ml - Edt. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Rochas - Madame Rochas - 100 ml - Edt og online fordele

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, på tværs af forskellige webshops. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så vælg det, der passer bedst til dig. I onlineshoppen er der ingen kø så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.