Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Rochas – Mademoiselle Couture – 30 ml – Edp

kr. 225,00

Rochas Mademoiselle Couture Eau de Parfum 30 ml
Mademoiselle Couture fra Rochas, forførende og varm duft i et elegant design. Duften og indtrykket er sofistikeret og feminin, en parfume til kvinder, der åbner med elegante duftnoter af pære, bergamotte og … læs mere her

Er Rochas - Mademoiselle Couture - 30 ml - Edp på lager?
Køb Rochas - Mademoiselle Couture - 30 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Rochas - Mademoiselle Couture - 30 ml - Edp

Rochas - Mademoiselle Couture - 30 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Rochas - Mademoiselle Couture - 30 ml - Edp
  • Mærke: rochas
  • Pris: Kr. 225.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3386460106375

Rochas - Mademoiselle Couture - 30 ml - Edp fra rochas

Rochas - Mademoiselle Couture - 30 ml - Edp er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i kategorien Parfume. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Rochas - Mademoiselle Couture - 30 ml - Edp. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Rochas - Mademoiselle Couture - 30 ml - Edp hos onlineshoppen BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, som jo fx kan være Rochas - Mademoiselle Couture - 30 ml - Edp. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Rochas - Mademoiselle Couture - 30 ml - Edp og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, er du stillet lidt bedre, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Derudover har du et meget større udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Når du handler online er du også fri for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.