Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Safety5 – 5 Days Deo Men – 30 ml

kr. 134,95

Safety5 5 Days Deo Men 30 ml
5 days Deodorant til mænd, er en langtidsvirkende roll-on deodorant, der kun skal anvendes hver femte dag, og er derfor skånsom mod huden. Deodoranten fjerner svedlugt 100% og reducerer svedafsondringen uden at lukke svedporer … læs mere her

Er Safety5 - 5 Days Deo Men - 30 ml på lager?
Køb Safety5 - 5 Days Deo Men - 30 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Safety5 - 5 Days Deo Men - 30 ml

Safety5 - 5 Days Deo Men - 30 ml Produktfakta

  • Navn: Safety5 - 5 Days Deo Men - 30 ml
  • Mærke: safety5
  • Pris: Kr. 139.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5705446555545

Safety5 - 5 Days Deo Men - 30 ml fra safety5

Safety5 - 5 Days Deo Men - 30 ml er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i kategorien Deodoranter Spray og Stick. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Safety5 - 5 Days Deo Men - 30 ml. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Safety5 - 5 Days Deo Men - 30 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, og der er det oplagte valg Safety5 - 5 Days Deo Men - 30 ml. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Safety5 - 5 Days Deo Men - 30 ml og online fordele

Købes der ind i en webshop, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du får med dine varer 14 dages returret. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.