Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Safety5 – 5 Days Deo Women – 30 ml

kr. 139,00

5 Days Deo Women Anti-Perspirant Deodorant 30 ml
5 days Deodorant til kvinder, er en langtidsvirkende roll-on deodorant, der kun skal anvendes hver femte dag, og er derfor skånsom mod huden. Deodoranten fjerner svedlugt 100% og reducerer svedafsondringen … læs mere her

Er Safety5 - 5 Days Deo Women - 30 ml på lager?
Køb Safety5 - 5 Days Deo Women - 30 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Safety5 - 5 Days Deo Women - 30 ml

Safety5 - 5 Days Deo Women - 30 ml Produktfakta

  • Navn: Safety5 - 5 Days Deo Women - 30 ml
  • Mærke: safety5
  • Pris: Kr. 139.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5705446555552

Safety5 - 5 Days Deo Women - 30 ml fra safety5

Safety5 - 5 Days Deo Women - 30 ml ligger på hylden i det store sortiment der er i vores gruppe af varer Deodoranter Spray og Stick. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Safety5 - 5 Days Deo Women - 30 ml. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Safety5 - 5 Days Deo Women - 30 ml online hos webshoppen BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, deriblandt også Safety5 - 5 Days Deo Women - 30 ml. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Safety5 - 5 Days Deo Women - 30 ml og online fordele

Når du handler online, får du andre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.