Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Sally Hansen – Airbrush Legs Light Glow – 75 ml

kr. 89,95

Sally Hansen Airbrush Legs Light Glow 75 ml 
Få smukke sommerben med Sally Hansen og Airbrush Legs. En vandfast formel der giver dine ben et smukt, jævnt look med den valgte farvenuance. Som nylonstrømper – Bare på spray. Airbrush legs er ikke en selvbru … læs mere her

Er Sally Hansen - Airbrush Legs Light Glow - 75 ml på lager?
Køb Sally Hansen - Airbrush Legs Light Glow - 75 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Sally Hansen - Airbrush Legs Light Glow - 75 ml

Sally Hansen - Airbrush Legs Light Glow - 75 ml Produktfakta

  • Navn: Sally Hansen - Airbrush Legs Light Glow - 75 ml
  • Mærke: sally hansen
  • Pris: Kr. 98.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3607344677737

Sally Hansen - Airbrush Legs Light Glow - 75 ml fra sally hansen

Sally Hansen - Airbrush Legs Light Glow - 75 ml ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den eftertragtede varegruppe Selvbruner og Solbeskyttelse > Selvbrunere. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Sally Hansen - Airbrush Legs Light Glow - 75 ml. Her i Danmark er der mange, der køber deres Sally Hansen - Airbrush Legs Light Glow - 75 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være Sally Hansen - Airbrush Legs Light Glow - 75 ml. Køber du varer online sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Sally Hansen - Airbrush Legs Light Glow - 75 ml og online fordele

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og prissammenlignen er let at foretage, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan faktisk sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.