Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Salvador Dali – Laguna – 100 ml – Edt

kr. 298,00

Salvador Dali Laguna Eau de Toilette 100 ml
Laguna Eau de Toilette, en lækker og delikat duft-klassiker fra Salvador Dali. Laguna åbner med duftnoter af marokkansk lemon, grape, fersken, galbanum blade, blomme, mandarin og hindbær. Hjertet forfører med it … læs mere her

Er Salvador Dali - Laguna - 100 ml - Edt på lager?
Køb Salvador Dali - Laguna - 100 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Salvador Dali - Laguna - 100 ml - Edt

Salvador Dali - Laguna - 100 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Salvador Dali - Laguna - 100 ml - Edt
  • Mærke: salvador dali
  • Pris: Kr. 345.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3331430890730

Salvador Dali - Laguna - 100 ml - Edt fra salvador dali

Salvador Dali - Laguna - 100 ml - Edt er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den godt sælgende kategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Salvador Dali - Laguna - 100 ml - Edt. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Salvador Dali - Laguna - 100 ml - Edt hos den populære shop BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være Salvador Dali - Laguna - 100 ml - Edt. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Salvador Dali - Laguna - 100 ml - Edt og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.