Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Sanex – Extra Control pH Balance Dermo Deodorant Spray – 200 ml

kr. 38,95

Sanex Extra Control pH Balance Dermo Deodorant Spray 200 ml
Sanex antiperspirant deodorant spray til både kvinder og mænd. Skånsom deodorant spray til alle hudtyper, holder dig frisk hele dagen og plejer din hud.

200 ml
Deodorant Spray
Anti perspirant
U … læs mere her

Er Sanex - Extra Control pH Balance Dermo Deodorant Spray - 200 ml på lager?
Køb Sanex - Extra Control pH Balance Dermo Deodorant Spray - 200 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Sanex - Extra Control pH Balance Dermo Deodorant Spray - 200 ml

Sanex - Extra Control pH Balance Dermo Deodorant Spray - 200 ml Produktfakta

  • Navn: Sanex - Extra Control pH Balance Dermo Deodorant Spray - 200 ml
  • Mærke: sanex
  • Pris: Kr. 38.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8718951465299

Sanex - Extra Control pH Balance Dermo Deodorant Spray - 200 ml fra sanex

Sanex - Extra Control pH Balance Dermo Deodorant Spray - 200 ml er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Deodoranter > Deodoranter Unisex. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Sanex - Extra Control pH Balance Dermo Deodorant Spray - 200 ml. Her i Danmark er der mange, der køber deres Sanex - Extra Control pH Balance Dermo Deodorant Spray - 200 ml ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på Sanex - Extra Control pH Balance Dermo Deodorant Spray - 200 ml. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Sanex - Extra Control pH Balance Dermo Deodorant Spray - 200 ml og online fordele

Når du handler online, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og prissammenlignen er let at foretage, i den store skov af webshops, der er derude. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.