Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Sanzi Beauty Charcoal Teeth Whitening + Toothbrush

(52 kundeanmeldelser)

kr. 240,00

Ønsker du hvidere tænder, og er du også helt vild med Sanzi Beauty? Nu kan du få fingrene i dette 'whitening' kit fra Sanzi Beauty til en super skarp pris! Kittet er bestående af 30 gram aktivt kul samt en bambus tandbørste, som sikrer dig lysere, … læs mere her

Er Sanzi Beauty Charcoal Teeth Whitening + Toothbrush på lager?

Annonce
Køb Sanzi Beauty Charcoal Teeth Whitening + Toothbrush

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Sanzi Beauty Charcoal Teeth Whitening + Toothbrush Varefakta

  • Navn: Sanzi Beauty Charcoal Teeth Whitening + Toothbrush
  • Pris: kr. 182.40
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Sanzi Beauty Charcoal Teeth Whitening + Toothbrush på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Sanzi Beauty Charcoal Teeth Whitening + Toothbrush for kun kr. 182.40 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Sanzi Beauty Charcoal Teeth Whitening + Toothbrush

Sanzi Beauty Charcoal Teeth Whitening + Toothbrush får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Health & Beauty > Personal Care > Oral Care > Teeth Whiteners. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Sanzi Beauty Charcoal Teeth Whitening + Toothbrush i webshoppen NiceHair.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Sanzi Beauty Charcoal Teeth Whitening + Toothbrush kun kr. 182.40

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

52 anmeldelser af Sanzi Beauty Charcoal Teeth Whitening + Toothbrush

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sanzi Beauty Charcoal Teeth Whitening + Toothbrush”