Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Satisfyer – Double Joy Vibrator Black

kr. 298,00

Satisfyer Double Joy Vibrator Black
Double Joy Vibrator er som navnet indikerer udviklet til at blive brugt sammen med en partner, for at sikre maximal nydelse for begge. Denne vibrator har to kraftige motorer som sidder i hver sin ende og er meget lydsva … læs mere her

Er Satisfyer - Double Joy Vibrator Black på lager?
Køb Satisfyer - Double Joy Vibrator Black

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Satisfyer - Double Joy Vibrator Black

Satisfyer - Double Joy Vibrator Black Produktfakta

  • Navn: Satisfyer - Double Joy Vibrator Black
  • Mærke: satisfyer
  • Pris: Kr. 375.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 4061504002392

Satisfyer - Double Joy Vibrator Black fra satisfyer

Satisfyer - Double Joy Vibrator Black fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den populære kategori Not on feeds. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Satisfyer - Double Joy Vibrator Black. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Satisfyer - Double Joy Vibrator Black fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være Satisfyer - Double Joy Vibrator Black. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Satisfyer - Double Joy Vibrator Black og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er du sikret lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.