Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Satisfyer – Feel Good Menstruationskop Orange

kr. 79,00

Satisfyer Feel Good Menstruationskop Orange
En menstruationskop er en super miljøvenlig, behagelig og nem måde at håndtere sin menstruation, og denne Feel Good variant fra Satisfyer er desuden lavet i et flot design og fremstillet af 100 % hudvenlig silik … læs mere her

Er Satisfyer - Feel Good Menstruationskop Orange på lager?
Køb Satisfyer - Feel Good Menstruationskop Orange

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Satisfyer - Feel Good Menstruationskop Orange

Satisfyer - Feel Good Menstruationskop Orange Produktfakta

  • Navn: Satisfyer - Feel Good Menstruationskop Orange
  • Mærke: satisfyer
  • Pris: Kr. 85.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 4061504002071

Satisfyer - Feel Good Menstruationskop Orange fra satisfyer

Satisfyer - Feel Good Menstruationskop Orange får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Helse & Sundhed > Intimpleje. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Satisfyer - Feel Good Menstruationskop Orange. Langt de fleste i Norden køber deres Satisfyer - Feel Good Menstruationskop Orange online hos webshoppen BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. I det store udvalg af varer er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg Satisfyer - Feel Good Menstruationskop Orange. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Satisfyer - Feel Good Menstruationskop Orange og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.