Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Satisfyer – One Night Stand Air Pulse Stimulator

kr. 79,00

Satisfyer One Night Stand Air Pulse Stimulator
Dette produkt er en perfekt start til en “nybegynder”, hvis man er nysgerrig på at snuse lidt til hele universet med sexlegetøj og vibratorer. One Night Stand er en vibrator som fungerer med Satisfy … læs mere her

Er Satisfyer - One Night Stand Air Pulse Stimulator på lager?
Køb Satisfyer - One Night Stand Air Pulse Stimulator

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Satisfyer - One Night Stand Air Pulse Stimulator

Satisfyer - One Night Stand Air Pulse Stimulator Produktfakta

  • Navn: Satisfyer - One Night Stand Air Pulse Stimulator
  • Mærke: satisfyer
  • Pris: Kr. 99.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 4061504001012

Satisfyer - One Night Stand Air Pulse Stimulator fra satisfyer

Satisfyer - One Night Stand Air Pulse Stimulator fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den eftertragtede varegruppe Not on feeds. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Satisfyer - One Night Stand Air Pulse Stimulator. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Satisfyer - One Night Stand Air Pulse Stimulator fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også Satisfyer - One Night Stand Air Pulse Stimulator. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Satisfyer - One Night Stand Air Pulse Stimulator og online fordele

Købes der ind i en webshop, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og nogle giver endda et helt års returret. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.