Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Scotch & Soda – Men – 40 ml – Edt

kr. 285,00

Scotch & Soda For Men Edt
Stilren og elegant, en maskulin og orientalsk duft til mænd, med duftnoter af bla. kardemomme, bergamotte, geranium, cashmere, varm vetiver og en bund af forførende musk og vanilje blandet med tonkabønner.

40 ml
Eau de Toilett … læs mere her

Er Scotch & Soda - Men - 40 ml - Edt på lager?
Køb Scotch & Soda - Men - 40 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Scotch & Soda - Men - 40 ml - Edt

Scotch & Soda - Men - 40 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Scotch & Soda - Men - 40 ml - Edt
  • Mærke: scotch & soda
  • Pris: Kr. 285.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 4260584030190

Scotch & Soda - Men - 40 ml - Edt fra scotch & soda

Scotch & Soda - Men - 40 ml - Edt er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i vores gruppe af varer Parfume > Mænd - Herredufte. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Scotch & Soda - Men - 40 ml - Edt. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Scotch & Soda - Men - 40 ml - Edt fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være Scotch & Soda - Men - 40 ml - Edt. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Scotch & Soda - Men - 40 ml - Edt og online fordele

Når webshops leverer dine produkter, er du stillet lidt bedre, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere end standard returretten og giver meget længere returtid. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, på tværs af forskellige webshops. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Shoppen sender din produkter til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.