Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Sebastian – Craft Clay – 50 g

kr. 149,00

Sebastian Professional Craft Clay 50 g 
Sebastian Professional Craft Clay Remoldable Matte Texturizer. Craft Clay er en voks der giver godt hold og en mat finish.
  Craft Clay indeholder: 

indeholder mineraler fra jorden, der giver mulighed for at … læs mere her

Er Sebastian Professional - Craft Clay - 50 g på lager?
Køb Sebastian Professional - Craft Clay - 50 g

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Sebastian - Craft Clay - 50 g

Sebastian - Craft Clay - 50 g Produktfakta

  • Navn: Sebastian - Craft Clay - 50 g
  • Mærke: sebastian professional
  • Pris: Kr. 159.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 4015600059057

Sebastian - Craft Clay - 50 g fra sebastian professional

Sebastian - Craft Clay - 50 g er en af de mest populære varer her på shoppen i den godt sælgende kategori Hårprodukter | Pleje & Styling > Hårprodukter Til Mænd. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Sebastian - Craft Clay - 50 g. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Sebastian - Craft Clay - 50 g hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være Sebastian - Craft Clay - 50 g. Købes der ind i online webshops sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Sebastian - Craft Clay - 50 g og online fordele

Når webshops leverer dine produkter, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.