Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Sebastian – Hydre Shampoo – 1000 ml

kr. 345,00

Sebastian Professional Hydre Shampoo 1000 ml Salon Size

1000 ml
Shampoo
Fugtgivende shampoo

Sebastian Hydre Shampoo giver fugt og næring til dit hår. Hydre Shampoo efterlade dit hår med en blød og silkeagtig overflade og sundt look. Velegnet til norm … læs mere her

Er Sebastian Professional - Hydre Shampoo - 1000 ml på lager?
Køb Sebastian Professional - Hydre Shampoo - 1000 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Sebastian - Hydre Shampoo - 1000 ml

Sebastian - Hydre Shampoo - 1000 ml Produktfakta

  • Navn: Sebastian - Hydre Shampoo - 1000 ml
  • Mærke: sebastian professional
  • Pris: Kr. 349.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 4015600054731

Sebastian - Hydre Shampoo - 1000 ml fra sebastian professional

Sebastian - Hydre Shampoo - 1000 ml er efter stor efterspørgsel tilføjet i den populære kategori Hårprodukter Pleje & Styling > Shampoo. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Sebastian - Hydre Shampoo - 1000 ml. Langt de fleste i Norden køber deres Sebastian - Hydre Shampoo - 1000 ml fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også Sebastian - Hydre Shampoo - 1000 ml. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Sebastian - Hydre Shampoo - 1000 ml og online fordele

Når webshops leverer dine produkter, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere og nogle giver endda et helt års returret. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En anden ting du også slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.