Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Sebastian Professional – SEB MAN The Multi Tasker – 250 ml

kr. 119,00

SEB MAN The Multi-Tasker

250 ml

En perfekt alt i ét hårprodukt til manden der ønsker, det skal være nemt. SEB MAN The Multi-Tasker er nemlig designet til både at kunne anvendes i hår, skæg og på kroppen, og er derfor ideel til en travl hverdag eller ti … læs mere her

Er Sebastian Professional - SEB MAN The Multi Tasker - 250 ml på lager?
Køb Sebastian Professional - SEB MAN The Multi Tasker - 250 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Sebastian Professional - SEB MAN The Multi Tasker - 250 ml

Sebastian Professional - SEB MAN The Multi Tasker - 250 ml Produktfakta

  • Navn: Sebastian Professional - SEB MAN The Multi Tasker - 250 ml
  • Mærke: sebastian professional
  • Pris: Kr. 99.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3614226778109

Sebastian Professional - SEB MAN The Multi Tasker - 250 ml fra sebastian professional

Sebastian Professional - SEB MAN The Multi Tasker - 250 ml er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den eftertragtede varegruppe Hårprodukter Pleje & Styling > Shampoo. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Sebastian Professional - SEB MAN The Multi Tasker - 250 ml. Langt de fleste i Norden køber deres Sebastian Professional - SEB MAN The Multi Tasker - 250 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også Sebastian Professional - SEB MAN The Multi Tasker - 250 ml. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Sebastian Professional - SEB MAN The Multi Tasker - 250 ml og online fordele

Købes der ind i en webshop, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.