Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Shiseido – Ginza Murasaki – 90 ml – Edp

kr. 749,00

Shiseido Ginza Murasaki 90 ml Edp
Ginza Murasaki er den skønneste florale duft fra Shiseido, som symboliserer strålende og uimodståelig femininitet igennem sin smukke lilla farve. Netop Murasaki som er denne berømte nuance af lilla i Japan, er som symbol … læs mere her

Er Shiseido - Ginza Murasaki - 90 ml - Edp på lager?
Køb Shiseido - Ginza Murasaki - 90 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Shiseido - Ginza Murasaki - 90 ml - Edp

Shiseido - Ginza Murasaki - 90 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Shiseido - Ginza Murasaki - 90 ml - Edp
  • Mærke: shiseido
  • Pris: Kr. 749.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0768614184881

Shiseido - Ginza Murasaki - 90 ml - Edp fra shiseido

Shiseido - Ginza Murasaki - 90 ml - Edp er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i kategorien Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Shiseido - Ginza Murasaki - 90 ml - Edp. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Shiseido - Ginza Murasaki - 90 ml - Edp hos onlineshoppen BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg Shiseido - Ginza Murasaki - 90 ml - Edp. Når der handles i webshop er priserne bedre- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Shiseido - Ginza Murasaki - 90 ml - Edp og online fordele

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er betingelserne lidt gunstigere, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i den store skov af webshops, der er derude. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.