Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Shiseido Kajal InkArtist Shadow, Liner, Brow 0,8 gr. – Azuki Red 04

kr. 245,00

Shiseido Kajal InkArtist Shadow, Liner, Brow – Azuki Red 04 er et super smart 4-i-1 produkt, som både kan bruges som liner, kajal, til bryn og som øjenskygge. Den har en virkelig holdbar formel, som er både tåre- og vandfast, og så er den rig på pigmenter … læs mere her

Er Shiseido Kajal InkArtist Shadow, Liner, Brow 0,8 gr. - Azuki Red 04 på lager?

Annonce
Køb Shiseido Kajal InkArtist Shadow, Liner, Brow 0,8 gr. - Azuki Red 04

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Shiseido Kajal InkArtist Shadow, Liner, Brow 0,8 gr. - Azuki Red 04 Varefakta

  • Navn: Shiseido Kajal InkArtist Shadow, Liner, Brow 0,8 gr. - Azuki Red 04
  • Pris: kr. 210.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Shiseido Kajal InkArtist Shadow, Liner, Brow 0,8 gr. - Azuki Red 04 på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Shiseido Kajal InkArtist Shadow, Liner, Brow 0,8 gr. - Azuki Red 04 for kun kr. 210.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Shiseido Kajal InkArtist Shadow, Liner, Brow 0,8 gr. - Azuki Red 04

Shiseido Kajal InkArtist Shadow, Liner, Brow 0,8 gr. - Azuki Red 04 er en af mange varer her på shoppen og findes i den godt sælgende kategori Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Makeup > Eye Makeup > Eyeliner. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Shiseido Kajal InkArtist Shadow, Liner, Brow 0,8 gr. - Azuki Red 04 i den kendte webshop NiceHair.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Når der handles i webshop er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Shiseido Kajal InkArtist Shadow, Liner, Brow 0,8 gr. - Azuki Red 04 kun kr. 210.00

Når du svinger kortet i de danske webshops, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Derudover har du et meget større udvalg, som gør det let at sammenligne priser, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Shiseido Kajal InkArtist Shadow, Liner, Brow 0,8 gr. – Azuki Red 04”