Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 4 gr. – 507 Murmur

kr. 149,00

Shiseido ModernMatte Powder Lipstick er en lækker moderne mat læbestift. Med et enkelt strøg vil du opleve et fuldt dækkede resultat med en blød og puddermat finish. En unik blanding af voks og olier smeltet sammen, danner en ultra tynd fjerlet konsistens … læs mere her

Er Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 4 gr. - 507 Murmur på lager?

Annonce
Køb Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 4 gr. - 507 Murmur

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 4 gr. - 507 Murmur Varefakta

  • Navn: Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 4 gr. - 507 Murmur
  • Pris: kr. 250.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 4 gr. - 507 Murmur på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 4 gr. - 507 Murmur for kun kr. 250.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 4 gr. - 507 Murmur

Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 4 gr. - 507 Murmur er en af mange varer her på shoppen og findes i vores varekategori Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Makeup > Lip Makeup > Lipstick. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 4 gr. - 507 Murmur hos den populære shop NiceHair.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Vi har håndplukket varerne og blandt dem er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 4 gr. - 507 Murmur kun kr. 250.00

Køber du produkter i forskellige webshops, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Derudover har du et meget større udvalg, som gør det let at sammenligne priser, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Shiseido ModernMatte Powder Lipstick 4 gr. – 507 Murmur”