Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Shiseido – Shimmer GelGloss 01 Kogane Gold – 9 ml

kr. 185,00

Shiseido Shimmer GelGloss 01 Kogane Gold
De lækre Shimmer GelGloss fra Shiseido er klare med et strejf af farve og en smuk shimmer i. De er berigede med shea butter, som virkelig går ind og plejer læberne, så du ikke kun får et smukt look, men også et dej … læs mere her

Er Shiseido - Shimmer GelGloss 01 Kogane Gold - 9 ml på lager?
Køb Shiseido - Shimmer GelGloss 01 Kogane Gold - 9 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Shiseido - Shimmer GelGloss 01 Kogane Gold - 9 ml

Shiseido - Shimmer GelGloss 01 Kogane Gold - 9 ml Produktfakta

  • Navn: Shiseido - Shimmer GelGloss 01 Kogane Gold - 9 ml
  • Mærke: shiseido
  • Pris: Kr. 185.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 730852164031

Shiseido - Shimmer GelGloss 01 Kogane Gold - 9 ml fra shiseido

Shiseido - Shimmer GelGloss 01 Kogane Gold - 9 ml er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i den altid eftertragtede varekategori Makeup & Kosmetik > Læbestift og Lipgloss. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Shiseido - Shimmer GelGloss 01 Kogane Gold - 9 ml. Her i Danmark er der mange, der køber deres Shiseido - Shimmer GelGloss 01 Kogane Gold - 9 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg Shiseido - Shimmer GelGloss 01 Kogane Gold - 9 ml. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Shiseido - Shimmer GelGloss 01 Kogane Gold - 9 ml og online fordele

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Derudover har du et meget større udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.