Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Shiseido – Waso Shikulime Gel To Oil Cleanser – 125 ml

kr. 195,00

Shiseido Waso Shikulime Gel-To-Oil Cleanser 125 ml
SHIKULIME Gel-to-Oil Cleanser er en hybrid makeup fjerner og ansigtsrens i et og samme produkt. Med den barriere opbyggende Shikuwasa Lime fjerner den nemt og effektivt urenheder, overskydende fedtstoffer … læs mere her

Er Shiseido - Waso Shikulime Gel To Oil Cleanser - 125 ml på lager?
Køb Shiseido - Waso Shikulime Gel To Oil Cleanser - 125 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Shiseido - Waso Shikulime Gel To Oil Cleanser - 125 ml

Shiseido - Waso Shikulime Gel To Oil Cleanser - 125 ml Produktfakta

  • Navn: Shiseido - Waso Shikulime Gel To Oil Cleanser - 125 ml
  • Mærke: shiseido
  • Pris: Kr. 198.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0768614178743

Shiseido - Waso Shikulime Gel To Oil Cleanser - 125 ml fra shiseido

Shiseido - Waso Shikulime Gel To Oil Cleanser - 125 ml er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i kategorien Hudpleje Ansigt > Renseprodukter. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Shiseido - Waso Shikulime Gel To Oil Cleanser - 125 ml. Mange er udmærket klar over, at man køber din Shiseido - Waso Shikulime Gel To Oil Cleanser - 125 ml fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg Shiseido - Waso Shikulime Gel To Oil Cleanser - 125 ml. Når du handler online er priserne bedre- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Shiseido - Waso Shikulime Gel To Oil Cleanser - 125 ml og online fordele

Husk at når du køber varer i webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.