Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Sisley – Eau de Soir – 30 ml – Edp

kr. 785,00

Sisley Eau de Soir Eau de Parfum 30 ml
Elegant, fin og tidsløs duft til kvinder. En af de første dufte lanceret af Sisley tilbage i 90’erne. Parfumen kommer i den smukkeste udformede flakon, der nærmest er et kunstværk i sig selv, den er også udformet af … læs mere her

Er Sisley - Eau de Soir - 30 ml - Edp på lager?
Køb Sisley - Eau de Soir - 30 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Sisley - Eau de Soir - 30 ml - Edp

Sisley - Eau de Soir - 30 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Sisley - Eau de Soir - 30 ml - Edp
  • Mærke: sisley
  • Pris: Kr. 695.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3473311960009

Sisley - Eau de Soir - 30 ml - Edp fra sisley

Sisley - Eau de Soir - 30 ml - Edp kan på grund af dens store popularitet nu findes i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Sisley - Eau de Soir - 30 ml - Edp. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Sisley - Eau de Soir - 30 ml - Edp ved den velkendte shop BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på Sisley - Eau de Soir - 30 ml - Edp. Når du handler online kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Sisley - Eau de Soir - 30 ml - Edp og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, får du andre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan endda gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.