Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Sisley – Eau de Soir – 50 ml – Edp

kr. 995,00

Sisley Eau de Soir Eau de Parfum 50 ml
Elegant, fin og tidsløs duft til kvinder. En af de første dufte lanceret af Sisley tilbage i 90’erne. Parfumen kommer i den smukkeste udformede flakon, der nærmest er et kunstværk i sig selv, den er også udformet af … læs mere her

Er Sisley - Eau de Soir - 50 ml - Edp på lager?
Køb Sisley - Eau de Soir - 50 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Sisley - Eau de Soir - 50 ml - Edp

Sisley - Eau de Soir - 50 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Sisley - Eau de Soir - 50 ml - Edp
  • Mærke: sisley
  • Pris: Kr. 995.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3473311961006

Sisley - Eau de Soir - 50 ml - Edp fra sisley

Sisley - Eau de Soir - 50 ml - Edp ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i vores gruppe af varer Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Sisley - Eau de Soir - 50 ml - Edp. Mange er udmærket klar over, at man køber din Sisley - Eau de Soir - 50 ml - Edp online hos webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være Sisley - Eau de Soir - 50 ml - Edp. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Sisley - Eau de Soir - 50 ml - Edp og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, får du nogle bedre betingelser, end hvis du handler i en fysisk butik. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og nogle giver endda et helt års returret. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.