Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Smashbox Camera Ready Precise Brow & Liner Brush

kr. 200,00

Smashbox Camera Ready Precise Brow og Liner Brush er en øjenbryns- og liner pensel med tynde og vinklede børstehår, der gør det let at definere både øjne og bryn. Denne pensel er med stive og syntetiske børstehår der holder formen, gør det nemt at skabe s … læs mere her

Er Smashbox Camera Ready Precise Brow & Liner Brush på lager?

Annonce
Køb Smashbox Camera Ready Precise Brow & Liner Brush

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Smashbox Camera Ready Precise Brow & Liner Brush Varefakta

  • Navn: Smashbox Camera Ready Precise Brow & Liner Brush
  • Pris: kr. 150.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Smashbox Camera Ready Precise Brow & Liner Brush på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Smashbox Camera Ready Precise Brow & Liner Brush for kun kr. 150.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Smashbox Camera Ready Precise Brow & Liner Brush

Smashbox Camera Ready Precise Brow & Liner Brush er efter stor efterspørgsel tilføjet i den populære kategori Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Cosmetic Tools > Makeup Tools > Makeup Brushes. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Smashbox Camera Ready Precise Brow & Liner Brush online hos webshoppen NiceHair.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på denne vare. Når du handler online er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Smashbox Camera Ready Precise Brow & Liner Brush kun kr. 150.00

Når du svinger kortet i de danske webshops, får du nogle bedre betingelser, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Derudover har du et meget større udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Når du handler online er du også fri for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og få den løsning, der passer bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Smashbox Camera Ready Precise Brow & Liner Brush”