Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

So Eco – Flat Loofah With Wooden Handle

kr. 48,95

So Eco Flat Loofah With Wooden Handle
En super lækker skrubbesvamp med et ergonomisk træhåndtag, der gør at du nemt kan bruge den på hele kroppen, også på de områder, der kan være svære at nå med hænderne.

1 stk
Skrubbesvamp til kroppen
Loofah er mate … læs mere her

Er So Eco - Flat Loofah With Wooden Handle på lager?
Køb So Eco - Flat Loofah With Wooden Handle

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

So Eco - Flat Loofah With Wooden Handle

So Eco - Flat Loofah With Wooden Handle Produktfakta

  • Navn: So Eco - Flat Loofah With Wooden Handle
  • Mærke:
  • Pris: Kr. 55.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5060422891834

So Eco - Flat Loofah With Wooden Handle fra

So Eco - Flat Loofah With Wooden Handle er en af de mest populære varer her på shoppen i vores varekategori Selvbruner og Solbeskyttelse > Selvbrunere. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber So Eco - Flat Loofah With Wooden Handle. Her i Danmark er der mange, der køber deres So Eco - Flat Loofah With Wooden Handle online hos webshoppen BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være So Eco - Flat Loofah With Wooden Handle. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

So Eco - Flat Loofah With Wooden Handle og online fordele

Husk at når du køber varer i webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.