Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

So Eco – Nail Clipper Trio

kr. 70,95

So Eco Nail Clipper Trio
Dette sæt er lavet med 3 forskellige negleklippere der er perfekte til når du skal ordne dine negle – der er både en klipper til tånegle og fingernegle, samt en til neglebånd.
So Eco serien af beauty tilbehør er lavet med stor omt … læs mere her

Er So Eco - Nail Clipper Trio på lager?
Køb So Eco - Nail Clipper Trio

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

So Eco - Nail Clipper Trio

So Eco - Nail Clipper Trio Produktfakta

  • Navn: So Eco - Nail Clipper Trio
  • Mærke: so eco
  • Pris: Kr. 79.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5060422893234

So Eco - Nail Clipper Trio fra so eco

So Eco - Nail Clipper Trio ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den altid eftertragtede varekategori Neglelak & Neglepleje > Neglefile Sakse og Tilbehør. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge So Eco - Nail Clipper Trio. Mange er udmærket klar over, at man køber din So Eco - Nail Clipper Trio ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være So Eco - Nail Clipper Trio. Når der handles i webshop sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

So Eco - Nail Clipper Trio og online fordele

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, får du andre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.