Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

So Eco – Pimpsten Lavesten – Natural Lava Pumice

kr. 35,95

So Eco Natural Lava Pumice Pimpsten
Pimpsten/Lavesten blødgør din hud og fjern døde hudceller og hård hud med denne lækre naturlige lava sten. Den grove struktur sikrer at dine fødder samt hud er er silkeblød. Gnid stenen på de ønskede områder i cirkulære … læs mere her

Er So Eco - Pimpsten Lavesten - Natural Lava Pumice på lager?
Køb So Eco - Pimpsten Lavesten - Natural Lava Pumice

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

So Eco - Pimpsten Lavesten - Natural Lava Pumice

So Eco - Pimpsten Lavesten - Natural Lava Pumice Produktfakta

  • Navn: So Eco - Pimpsten Lavesten - Natural Lava Pumice
  • Mærke:
  • Pris: Kr. 39.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5060422892046

So Eco - Pimpsten Lavesten - Natural Lava Pumice fra

So Eco - Pimpsten Lavesten - Natural Lava Pumice kan på grund af dens store popularitet nu findes i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Hudpleje Krop > Til kvinder. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber So Eco - Pimpsten Lavesten - Natural Lava Pumice. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber So Eco - Pimpsten Lavesten - Natural Lava Pumice hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, og der er det oplagte valg So Eco - Pimpsten Lavesten - Natural Lava Pumice. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

So Eco - Pimpsten Lavesten - Natural Lava Pumice og online fordele

Hvis du shopper online, er der bedre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.