Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

So Eco – Powder Brush

kr. 54,95

So Eco Powder Brush
Den perfekte makeupbørste når du skal påføre dit makeup. God til både fast og løs pudder og foundation.
So Eco serien af makeuppensler og børster er lavet med stor omtanke for miljøet, med bæredygtige genanvendelige materialer, vegan- … læs mere her

Er So Eco - Powder Brush på lager?
Køb So Eco - Powder Brush

Varenummer (SKU): 88278 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

So Eco - Powder Brush

So Eco - Powder Brush Produktfakta

  • Navn: So Eco - Powder Brush
  • Mærke: so eco
  • Pris: Kr. 59.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5060226334261

So Eco - Powder Brush fra so eco

So Eco - Powder Brush er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i vores varekategori Vegan Beauty. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af So Eco - Powder Brush. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres So Eco - Powder Brush hos den populære shop BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på So Eco - Powder Brush. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

So Eco - Powder Brush og online fordele

Når du svinger kortet i de danske webshops, får du andre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.