Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

So Eco – Spidskam – Biodegradable Tail Comb

kr. 38,95

So Eco Spidskam – Biodegradable Tail Comb
En lækker fintandet spidskam til indviklede frisurer til forskellige hår looks, rigtig nem at bruge. Har en spids ende som er nem at style håret med.

100% Vegan
Bio-nedbrydelig

Type: Hårbørster og Kamme … læs mere her

Er So Eco - Spidskam - Biodegradable Tail Comb på lager?
Køb So Eco - Spidskam - Biodegradable Tail Comb

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

So Eco - Spidskam - Biodegradable Tail Comb

So Eco - Spidskam - Biodegradable Tail Comb Produktfakta

  • Navn: So Eco - Spidskam - Biodegradable Tail Comb
  • Mærke:
  • Pris: Kr. 39.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5060422892404

So Eco - Spidskam - Biodegradable Tail Comb fra

So Eco - Spidskam - Biodegradable Tail Comb kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den altid eftertragtede varekategori Økologisk & Natur Produkter > Tilbehør og Pleje Natur og Øko. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere So Eco - Spidskam - Biodegradable Tail Comb. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres So Eco - Spidskam - Biodegradable Tail Comb i webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også So Eco - Spidskam - Biodegradable Tail Comb. Når du handler online er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

So Eco - Spidskam - Biodegradable Tail Comb og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og nogle giver endda et helt års returret. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.