Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Soap & Glory – Heel Genius Hydrating Foot Cream – 125 ml

kr. 59,00

Soap & Glory Heel Genius Hydrating Foot Cream 125 ml
En effektiv fodcreme der giver virkelig bløde og glatte fødder – kan med fordel kommes på i et tykt lag med et par bomuldssokker natten over, så vågner du op med de blødeste fødder.

125 ml
Fodcreme
Fu … læs mere her

Er Soap & Glory - Heel Genius Hydrating Foot Cream - 125 ml på lager?
Køb Soap & Glory - Heel Genius Hydrating Foot Cream - 125 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Soap & Glory - Heel Genius Hydrating Foot Cream - 125 ml

Soap & Glory - Heel Genius Hydrating Foot Cream - 125 ml Produktfakta

  • Navn: Soap & Glory - Heel Genius Hydrating Foot Cream - 125 ml
  • Mærke: soap & glory
  • Pris: Kr. 49.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5045098964600

Soap & Glory - Heel Genius Hydrating Foot Cream - 125 ml fra soap & glory

Soap & Glory - Heel Genius Hydrating Foot Cream - 125 ml er en af mange varer her på shoppen og findes i den populære kategori Hudpleje Hænder og Fødder. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Soap & Glory - Heel Genius Hydrating Foot Cream - 125 ml. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Soap & Glory - Heel Genius Hydrating Foot Cream - 125 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være Soap & Glory - Heel Genius Hydrating Foot Cream - 125 ml. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Soap & Glory - Heel Genius Hydrating Foot Cream - 125 ml og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere og nogle giver endda et helt års returret. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.