Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Soft Touch – Eye Brow Trimmer

kr. 185,00

Soft Touch by Dermalisse Eye Brow Trimmer
Trim og form dine bryn med din Soft Touch eye brow trimmer, og opnå et flot resultat. Et smertefrit alternativt til at plukke bryn med eks. pincet.

Trimmer og former dine bryn
Smertefrit
Med LED lys
Med titni … læs mere her

Er Soft Touch - Eye Brow Trimmer på lager?
Køb Soft Touch - Eye Brow Trimmer

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Soft Touch - Eye Brow Trimmer

Soft Touch - Eye Brow Trimmer Produktfakta

  • Navn: Soft Touch - Eye Brow Trimmer
  • Mærke: soft touch
  • Pris: Kr. 185.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8437014492996

Soft Touch - Eye Brow Trimmer fra soft touch

Soft Touch - Eye Brow Trimmer er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den populære kategori Makeup & Kosmetik > Vipper og Bryn. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Soft Touch - Eye Brow Trimmer. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Soft Touch - Eye Brow Trimmer ved den velkendte shop BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, som jo fx kan være Soft Touch - Eye Brow Trimmer. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Soft Touch - Eye Brow Trimmer og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.