Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Sunew Med – Lip Balm Watermelon

kr. 39,95

Sunew Med+ Lip Balm Watermelon Rosegold
Skøn Watermelon lip balm fra Sunew Med+. En læbepomade i en kugle og den skønneste duft og let smag af vandmelon. Læbepomaden er spækket med de mest effektive ingredienser i kampen mod sprukne, tørre og revnede læbe … læs mere her

Er Sunew Med - Lip Balm Watermelon på lager?
Køb Sunew Med - Lip Balm Watermelon

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Sunew Med - Lip Balm Watermelon

Sunew Med - Lip Balm Watermelon Produktfakta

  • Navn: Sunew Med - Lip Balm Watermelon
  • Mærke: sunew med
  • Pris: Kr. 39.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5900378737957

Sunew Med - Lip Balm Watermelon fra sunew med

Sunew Med - Lip Balm Watermelon er efter stor efterspørgsel tilføjet i den godt sælgende kategori Makeup & Kosmetik > Læbepomade & Pleje. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Sunew Med - Lip Balm Watermelon. Mange er udmærket klar over, at man køber din Sunew Med - Lip Balm Watermelon online hos webshoppen BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg Sunew Med - Lip Balm Watermelon. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Sunew Med - Lip Balm Watermelon og online fordele

Købes der ind i en webshop, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.