Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

SWATI – Farvede Kontaktlinser 1 Måned Jade

kr. 148,95

SWATI Farvede Kontaktlinser 1 Måned Jade
De smukkeste farvede linser i høj kvalitet fra det svenske brand SWATI, som er designet uden styrke og til at give dit look et nyt flot udtryk ved at ændre din øjenfarve efter ønske. Pakken indeholder 1 sæt linser, … læs mere her

Er SWATI - Farvede Kontaktlinser 1 Måned Jade på lager?
Køb SWATI - Farvede Kontaktlinser 1 Måned Jade

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

SWATI - Farvede Kontaktlinser 1 Måned Jade

SWATI - Farvede Kontaktlinser 1 Måned Jade Produktfakta

  • Navn: SWATI - Farvede Kontaktlinser 1 Måned Jade
  • Mærke: swati
  • Pris: Kr. 169.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7350100162119

SWATI - Farvede Kontaktlinser 1 Måned Jade fra swati

SWATI - Farvede Kontaktlinser 1 Måned Jade er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i kategorien Makeup & Kosmetik > Øjenskygge - Eyeshadow. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af SWATI - Farvede Kontaktlinser 1 Måned Jade. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres SWATI - Farvede Kontaktlinser 1 Måned Jade fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, det kan jo passende være SWATI - Farvede Kontaktlinser 1 Måned Jade. Når der handles i webshop er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

SWATI - Farvede Kontaktlinser 1 Måned Jade og online fordele

Shoppes der produkter online, er der bedre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , som gør det let at sammenligne priser, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.