Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

SWATI – Farvede Kontaktlinser 1 Måned – Pearl

kr. 148,95

SWATI Farvede Kontaktlinser 1 Måned Pearl
De smukkeste farvede linser i høj kvalitet fra det svenske brand SWATI, som er designet uden styrke og til at give dit look et nyt flot udtryk ved at ændre din øjenfarve efter ønske. Pakken indeholder 1 sæt linser … læs mere her

Er SWATI - Farvede Kontaktlinser 1 Måned - Pearl på lager?
Køb SWATI - Farvede Kontaktlinser 1 Måned - Pearl

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

SWATI - Farvede Kontaktlinser 1 Måned - Pearl

SWATI - Farvede Kontaktlinser 1 Måned - Pearl Produktfakta

  • Navn: SWATI - Farvede Kontaktlinser 1 Måned - Pearl
  • Mærke: swati
  • Pris: Kr. 148.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7350100162379

SWATI - Farvede Kontaktlinser 1 Måned - Pearl fra swati

SWATI - Farvede Kontaktlinser 1 Måned - Pearl er en af de mest populære varer her på shoppen i den altid eftertragtede varekategori Makeup & Kosmetik > Øjenskygge - Eyeshadow. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber SWATI - Farvede Kontaktlinser 1 Måned - Pearl. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber SWATI - Farvede Kontaktlinser 1 Måned - Pearl hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være SWATI - Farvede Kontaktlinser 1 Måned - Pearl. Når du handler online er priserne bedre- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

SWATI - Farvede Kontaktlinser 1 Måned - Pearl og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.