Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

SWATI – Farvede Kontaktlinser 6 Måneder Sandstone

kr. 294,95

SWATI Farvede Kontaktlinser 6 Måneder Sandstone
De smukkeste farvede linser i høj kvalitet fra det svenske brand SWATI, som er designet uden styrke og til at give dit look et nyt flot udtryk ved at ændre din øjenfarve efter ønske. Pakken indeholder 1 sæt … læs mere her

Er SWATI - Farvede Kontaktlinser 6 Måneder Sandstone på lager?
Køb SWATI - Farvede Kontaktlinser 6 Måneder Sandstone

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

SWATI - Farvede Kontaktlinser 6 Måneder Sandstone

SWATI - Farvede Kontaktlinser 6 Måneder Sandstone Produktfakta

  • Navn: SWATI - Farvede Kontaktlinser 6 Måneder Sandstone
  • Mærke: swati
  • Pris: Kr. 295.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7350100161044

SWATI - Farvede Kontaktlinser 6 Måneder Sandstone fra swati

SWATI - Farvede Kontaktlinser 6 Måneder Sandstone er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Makeup & Kosmetik > Øjenskygge - Eyeshadow. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret med når du køber SWATI - Farvede Kontaktlinser 6 Måneder Sandstone. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin SWATI - Farvede Kontaktlinser 6 Måneder Sandstone fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være SWATI - Farvede Kontaktlinser 6 Måneder Sandstone. Køber du varer online er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

SWATI - Farvede Kontaktlinser 6 Måneder Sandstone og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, får du andre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.