Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Swiss Dent – Crystal Repair & Whitening Toothcream – 50 ml

kr. 99,00

Swiss Dent Crystal Repair & Whitening Toothcream
Crystal Repair & whitening er en tandcreme udviklet af specialister til at genopbygge og reparere tændernes emalje, ved skade der evt. kan være sket ved tandblegning. Brug toothcreme efter tandbørstning, ge … læs mere her

Er Swiss Dent - Crystal Repair & Whitening Toothcream - 50 ml på lager?
Køb Swiss Dent - Crystal Repair & Whitening Toothcream - 50 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Swiss Dent - Crystal Repair & Whitening Toothcream - 50 ml

Swiss Dent - Crystal Repair & Whitening Toothcream - 50 ml Produktfakta

  • Navn: Swiss Dent - Crystal Repair & Whitening Toothcream - 50 ml
  • Mærke: swiss dent
  • Pris: Kr. 99.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7640126190686

Swiss Dent - Crystal Repair & Whitening Toothcream - 50 ml fra swiss dent

Swiss Dent - Crystal Repair & Whitening Toothcream - 50 ml er en af mange varer her på shoppen og findes i vores varekategori Tandpleje. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Swiss Dent - Crystal Repair & Whitening Toothcream - 50 ml. Mange er udmærket klar over, at man køber din Swiss Dent - Crystal Repair & Whitening Toothcream - 50 ml i webshoppen BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være Swiss Dent - Crystal Repair & Whitening Toothcream - 50 ml. Når du handler online er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Swiss Dent - Crystal Repair & Whitening Toothcream - 50 ml og online fordele

Når webshops leverer dine produkter, får du andre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det at sammenlligne priser bliver en leg, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.