Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Swiss Dent – Extreme Mundspray – 9 ml

kr. 95,00

Swiss Dent Extreme Mundspray 9 ml
Swiss Dent Extreme Mundspray er en effektiv mundspray, med blegende effekt som sikrer øjeblikkelig frisk ånde og forhindrer dannelsen af dårlig ånde. Takket være den patenterede Oxygard-teknologi, bliver tænderne skånsomt … læs mere her

Er Swiss Dent - Extreme Mundspray - 9 ml på lager?
Køb Swiss Dent - Extreme Mundspray - 9 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Swiss Dent - Extreme Mundspray - 9 ml

Swiss Dent - Extreme Mundspray - 9 ml Produktfakta

  • Navn: Swiss Dent - Extreme Mundspray - 9 ml
  • Mærke: swiss dent
  • Pris: Kr. 95.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7640126191034

Swiss Dent - Extreme Mundspray - 9 ml fra swiss dent

Swiss Dent - Extreme Mundspray - 9 ml er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i kategorien Mund & Tandpleje > Tandblegning. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Swiss Dent - Extreme Mundspray - 9 ml. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Swiss Dent - Extreme Mundspray - 9 ml ved den velkendte shop BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være Swiss Dent - Extreme Mundspray - 9 ml. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Swiss Dent - Extreme Mundspray - 9 ml og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er der bedre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.